Despre noi

Scurt istoric FDC

Garaje FDC este o ramura a grupului FDC specializata in productia de case din containere, containere tip birou, dormitor, organizare de santier, cabine de paza, din panouri sandwich, garajele venind ca un raspuns in urma cererii ridicate din partea clientilor.

Acest tip de produs este utilizat pe scara larga in tari ca Germania, Italia, Franta etc., compania noastra fiind prima care produce in Romania un astfel de garaj, perfect adaptat nevoilor pietei locale.

Garajele metalice au devenit din ce în ce mai populare datorita beneficiilor oferite de acestea și anume: rentabilitate, amplasarea rapidă, relocare simplă, calitate premium, design plăcut, rezistență îndelungată, prețuri reduse și cu livrare imediata din stoc.

Suntem o echipa de peste 50 de oameni care, de la necalificati la manager, de la sudori la designeri, de la vanzari la contabilitate, de ani de zile colaboram pentru a produce in detaliu, cu precizie si intotdeauna la termen cele mai bune produse pentru tine.

Ajutati de utilaje si tehnologii de ultima generatie precum: debitare cu plasma, abkant cu comanda numerica, vopsire electrostatica etc. reusim sa oferim garaje ieftine la cele mai inalte standarde de calitate.

Garaj izolat

Garajul izolat cu panouri sandwich pe cadru din structura metalica cu ranforsari la tavan si vata minerala, ofera posesorului un confort la standarde inalte.

Garaj  neizolat

Garajul neizolat este construit pe un cadru din structura metalica, pereti din tabla cutata zincata si vopsita electrostatic, astfel autoturismul fiind protejat de intemperii.

Tendințele din domeniul construcției garajelor au evoluat, s-au diversificat și s-au adaptat cerințelor pieței. Astfel, garajele metalice au devenit din ce în ce mai populare datorita timpului redus de amplasare si al pretului mic comparativ cu un garaj clasic.